Τρόποι πληρωμής

  1. Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. “Το eshop mitraka.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας.”
  2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
  3. Πληρωμή με την παραλαβή από το κατάστημα.
  4. Με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς :

Eurobank

Αριθμός Λογαριασμού : 0026.0738.01.0201320653

IBAN : GR9702307380000010201320653

Δικαιούχος : Mήτρακας Δημήτριος


 AlphaBank

Αριθμός Λογαριασμού :

IBAN : GR

Δικαιούχος :


Εθνική τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού :

IBAN : GR

Δικαιούχος :


Piraeus

Αριθμός Λογαριασμού :

IBAN : GR

Δικαιούχος :


Εφόσον επιλέξετε για τρόπο πληρωμής την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει αυτή να γίνει μέσα σε χρονικό διάστημα 7 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Σε διαφορετική περίπτωση, η παραγγελία σας ακυρώνεται. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η προθεσμία πληρωμής κάθε πώλησης είναι η αναφερόμενη στο εκάστοτε τιμολόγιο ή σε έγγραφη συμφωνία μεταξύ Εταιρίας και Πελάτη.
Σε περίπτωση υπέρβασης της προθεσμίας πληρωμής, ο Πελάτης αναγνωρίζει ότι η Εταιρία θα χρεώνει τους τόκους υπερημερίας (μέχρι την ολοσχερή εξόφληση).
Ουδεμία πληρωμή αναγνωρίζεται χωρίς έντυπη απόδειξη είσπραξης μετρητών της Εταιρίας ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Σε περίπτωση που η Εταιρία δεχθεί να λάβει επιταγές του Πελάτη ή πελατών του, το ποσό αυτό πιστώνεται στην καρτέλα του Πελάτη μόνο προσωρινά, μέχρι την είσπραξη της επιταγής, άλλως το ποσό αυτής δεν απομειώνει την οφειλή του.